Ruishelmi

Taide

Logomon sokkeloista löytyy runsaasti taidetta. Festivaalilla on teoksia useilta taiteilijoilta, joiden töitä on nähty vuosien varrella Ruisrockissa. Lisäksi mukana on joukko uusia tekijöitä. Pidä silmäsi auki!

YleX

Ruishelmen suurin sali soi koko illan, kun YleX:n DJ:t Anne Lainto & Ida Karimaa tanssittavat yleisöä vuorovedoin päälavan artistien kanssa. Molempina iltoina nähdään myös kotimaan lupaavimpia artisteja, kun YleX:n Läpimurtoartistit vierailevat DJ-seteissä.

Minilava

Kuumimmat ja legendaarisimmat Turku-DJ:t tanssittavat Ruishelmen yleisöä läpi viikonlopun. Bongaa myös ikoninen Ruissi-näkymä!

Karaokesali

Etsivä löytää parhaat karaokebileet. Singan yhteislaulukaraokessa jokainen saa äänensä kuuluviin!

Disko

Tarjolla kokoillan bailut ajankohtaisimpien DJ-settien ja livevieraiden kanssa – trendiolut Kronenbourg 1664 Blancin siivittämänä.

Reivikontti

Ei ole Ruisrockin etkoja ilman legendaarista Reivikonttia! Luvassa mikrokokoisia hetken reivejä merikontissa – oiva tilaisuus tsekata, mistä kaikki hype on peräisin.

Kasvihuone

Löydä tiesi Logomon viimeiseen sopukkaan. Viherkasvit ja Somersbyn helmeilevät juomat tarjoavat takuupiristyksen keskellä talvea.

Teatro

Tosifanit saapuvat ajoissa varmistamaan paikkansa intiimissä Teatrossa. Siemaile cocktailbaarin herkkuja lempiartistisi keikan lomassa.

Päälava

YleX:n huippusuositut juontajat Viki ja Köpi spiikkaavat lavalle Suomen ykkösartistit. Nauti Päälavan keikoista KOFFin baarin antimia nautiskellen.